Penne cu pui

Reteta greceasca Penne cu pui este extrem de usor de realizat si are o savoare aparte fiind un melanj de paste, carne pui, legume, branza feta si condimente precum oregano.

Ingrediente pentru Penne cu pui

Numar portii: 4

Mod de preparare Penne cu pui

Puneti apa la fiert cu un pic de sare si fierbeti Pennele conform indicatiilor de pe ambalaj. Apoi, scurgetile cu apa rece.

Cat se fierb pastele, intr-o tigaie topiti untul (la foc mediu), dupa care adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le timp de aproximativ 2 minute. Adaugati bucatile de pui si mentineti tigaia pe foc pana ce puiul capata o culoare auriu-maronie (aproximativ 6 minute).

Reduceti flacara la mic. Scurgeti miezul de anghinare, tocati-l si adaugati-l in tigaie impreuna cu rosiile, branza feta, patrunjelul, sucul de lamaie, oregano si Pennele. Caliti intreaga compozitie timp de aproximativ 3 minute.

Condimentati cu sare si piper. Preparatul se serveste cald.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s