Despre noi

Produse Grecia – Mediterranean Food

Cererea pentru alimente sanatoase cu specific mediteranean se afla intr-o continua ascensiune. Prin intermediul magazinului nostru online, Produse Grecia – Mediterranean Food, ne propunem sa satisfacem si dorintele clientilor din Romania. Suntem specializati pe acest segment si suntem buni cunoscatori ale acestor produse speciale. Va asiguram ca la noi gasiti o selectie a celor mai bune alimente si ingrediente mediteraneene.

Magazinul nostru va ofera in exclusivitate oportunitatea de a descoperi placerile culinare mediteraneene, avand in vedere ca piata din Romania nu beneficiaza de o oferta bogata de produse originale din Grecia.

Astfel, va punem la dispozitie o gama larga de uleiuri si masline, condimente (precum sofranul, oregano, boia de ardei si scoartisoara), sare de mare iodata, oteturi balsamice grecesti si paste fainoase. De asemenea, oferta noastra include alune, arahide, fistic si dulciuri specifice grecesti, precum halva, ciocolata, compoturi si dulceturi.

Din aria noastra de produse nu lipsesc nici branzeturile din lapte de oaie si capra: Kefalotyri, Feta, Kasseri, Graviera, Anthotyros, Manouri. Acestea pot fi achizitionate printr-o comanda prealabila. Prioritatea noastra este de a satisface fiecare CLIENT in parte. Dorim sa construim o relatie de lunga durata bazata pe incredere si prietenie. Suntem adeptii comunicarii sincere si asteptam cu mare caldura toate sugestiile dumneavoastra pentru diversificarea portofoliului de produse si imbunatatirea serviciilor noastre.

Oferim garantie 100% pentru produsele din magazinul nostru.

Pentru sugestii, nemultumiri sau intrebari, ne puteti contacta telefonic, e-mail sau fax la datele din sectiunea Contact.

Va multumim pentru increderea acordata! Va dorim sa vizitati Grecia pentru a va bucura indeaproape de frumusetile acestei minunate tari!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s